lunes, 14 de diciembre de 2015

EXPO "I SALÓN DE INVIERNO ASF Y PROMOCIONA TU ARTE. DEL 3 DE DICIEMBRE AL 7 DE ENERO 2016. SALA CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA. INAUGURACIÓN: 3 DE DICIEMBRE A LAS 19HS. COMISARIADA POR MAGNOLITO Y ANDREA DIEZ.

 
Exposició: I Saló d'Hivern Artistes Art Sense Fronteres i Promociona El Teu Art.  
Comissariada per Magnolito Priego i Andrea Díez.  
del 3 de desembre de 2015 al 7 de gener de 2016
Lloc: 
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)
 
En aquesta exposició, més d'una quarantena d'artistes dels col·lectius Art Sense Fronteres i Promociona el teu Art ens mostren les seves particulars mirades i sensacions sobre l'hivern..  
En aquesta exposició, més d'una quarantena d'artistes dels col·lectius Art Sense Fronteres i Promociona El Teu Art ens mostren les seves particulars mirades i sensacions sobre l'hivern.

Art Sense Fronteres és un “col·lectiu/grup” d’artistes de diferents països que s’han unit per promocionar el seu art en qualsevol part del món. Des de la seva fundació, a l’any 2010, pels exsocis de l’Associació Dia Internacional de la pintura (ADIP): Magnolito Priego, Maka Fidyka, Joan Paramon i Shideh Keshavarz, ha anat, exposició rere exposició, ampliant el seu camp de projectes i relacions artístiques.

Promociona El Teu Art és un col·lectiu d’artistes que neix al setembre de 2012 per promocionar l’art en general, obert a tots els artistes del món sigui quina sigui la seva disciplina.

"La finalitat de Promociona El Teu Art és créixer al costat de tots els membres i fer d’aquestes trobades un moment únic. En els nostres esdeveniments es promou l’ambient social on els artistes es coneixen, retroben i intercanvien opinions i vivències."

No hay comentarios: